Pui umplut
Ingrediente pui umplut:
1 pui mai mare
1 ceapa mare
1 ou rascopt
1 ou crud
50 g unt
ficatul de la pui
sare
piper.
1 ceapa mare
1 ou rascopt
1 ou crud
50 g unt
ficatul de la pui
sare
piper.
Modul de preparare a retetei:
Cu ajutorul unei linguri de metal (cu coada lingurii), se desprinde pielea de carne, incepand cu partea de la gusa. Se sareaza in interior si pe dinafara. Ceapa si ficatul tocate marunt se inabusa in unt si se adauga sare si piper. Cand s-au inmuiat, se ia amestecul de pe foc si se lasa sa se raceasca, dupa care se adauga oul crud, oul fiert taiat marunt, patrunjelul tocat si, daca mai este necesar, sare. Se condimenteaza cu piper, usturoi si ierburi aromate: rozmarin, oregano, coriandru sau patrunjel. Cu aceasta compozitie se umple locul ramas liber dintre carne si piele. Se coase cu ata, se inveleste in folie de aluminiu, se pune pe o tava si se da la cuptor.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu