Pui la tava
Ingrediente pui la tava:
Se curata puii, se spala si se sareaza. Daca folosim rozmarin sau alte ierburi aromate le putem toca si amesteca cu unt, apoi frecam puii cu ele si le indesam sub pielita de pe piept.
Se pun puii intr-o tava potrivita, cu putin unt. Se dau puii la cuptor si se ung din cand in cand cu untul topit. Cand sunt aproape gata, nu se mai ung cu unt, ca sa se rumeneasca frumos pe deasupra. Sosul din tava se mai lasa sa fiarba cu o lingura de apa sau vin alb.
Se strecoara sosul si se serveste in sosiera.
Se pun puii intr-o tava potrivita, cu putin unt. Se dau puii la cuptor si se ung din cand in cand cu untul topit. Cand sunt aproape gata, nu se mai ung cu unt, ca sa se rumeneasca frumos pe deasupra. Sosul din tava se mai lasa sa fiarba cu o lingura de apa sau vin alb.
Se strecoara sosul si se serveste in sosiera.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu