Aripioare de pui la cuptor

duminică, 6 decembrie 2009

Aripioare de pui la cuptor
Ingrediente
  • Aripioare de pui 1 kg
  • Pasta de tomate 3 linguri
  • Mustar 2 linguri
  • Sos de soia 5 linguri
  • Piper negru un varf de lingurita
Pasi de urmat:
  1. Spalati bine aripioarele si le lasati sa se scurga de apa.
  2. Intr-un bol amestecati mustarul, pasta de rosii, sosul de soia, piperul.
  3. Daca observati ca sosul este foarte gros, mai adaugati putin sos de soia.
  4. Gustati de sare daca va place mai sarat, adaugati putina sare.
  5. Luati cu mainile fiecare aripa si o ungeti bine cu sos,  dupa care le puneti intr-o tava de cuptor
  6. Lasati aripioarele aproximativ o ora la cuptor, le serviti cu orice garnitura preferata.

    Pofta Buna!




0 comentarii:

 
Colinde de Craciun © 2008.