CHIFTELUTE DE PUI LA CUPTOR

duminică, 6 decembrie 2009


Ne trebuie:

  • cca 500 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 5-6 catei de usturoi mari
  • 1 ardei (optional)
  • 2 oua
  • 2 felii mari de paine
  • marar 
  • patrunjel
  • sare, 
  • piper
Cum se face:
Se dau prin masina de tocat: pieptul de pui, ceapa, ardeiul si painea
(neinmuiata am pus-o eu pentru ca compozitia sa nu fie prea apoasa).
Amestecul rezultat se amesteca cu ouale, usturoiul pisat, verdeata, sare si piper.
Se fac bilute potrivite care se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptorul incins pentru cca 40-50 minute.
Daca cuptorul vostru nu rumeneste prea bine deasupra (asa cum se intampla la al meu),
puteti unge cu o pensula cu ulei fiecare chifteluta,
cu 10-15 minte inainte de a le scoate din cuptor.


0 comentarii:

 
Colinde de Craciun © 2008.