Frigaruie de curcan cu rosii inabusite
Ingrediente (4 portii):
• 4 snitele din piept de curcan
• 300 g rosii cherry
• 150 g ciuperci champignons
• 2 linguri ulei de rapita
• sare, piper
Preparare:
1. Spalati carnea bine si uscati-o pe un servet de bucatarie, apoi taiati-o fasii. Asezati sunca peste carne. Pregatiti legumele. Infigeti carnea de curcan in frigaruie, formand valuri, iar intre acestea puneti ciupercile si rosiile. Ungeti frigaruile cu ulei si lasati-le cca. 12 minute pe gratar, avand grija sa nu se arda. Sucul rosiilor va patrunde in carne si-i va conferi acesteia un gust minunat.
2. Impachetati rosiile ramase in folie de aluminiu si lasati-le, de asemenea, pe gratar. Condimentati totul si ornati, eventual, cu salvie. Rosiile se servesc alaturi de frigaruile preparate. Bineinteles, daca va doriti un sos, acesta ar putea fi un sos alb, fin, de branza, smantana si, nu in ultimul rand, verdeata.
Iata cat de repede puteti prepara o mancare simpla, gustoasa, dar mai ales sanatoasa. Pieptul de curcan fript este intotdeauna o alegere potrivita pentru cei ce tin un regim si vor sa manance echilibrat, dar nu numai. Pofta buna!
Preparare: 30 de minute.
260 kcal/portie.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu