Rosii umplute”haioase si gustoase”

duminică, 6 decembrie 2009

Rosii umplute”haioase si gustoase”



Ingrediente

  • - 4 rosii

  • - 200gr salam(oricare dupa preferinta)

  • - 2 oua fierte(tari)

  • - ½ conserva de porumb(200 gr)

  • - Cascaval

  • - Verdeata (marar,ceapa verde,patrunjel,frunze de salata pt ornat)

  • - Sare

  • - Maioneza sau smantana



  • Mod de preparare
    Umplutura pt rosii se poate prepara in diverse moduri,eu va propun urmatoarea:
    Salamul se taie cubulete,la fel si ouale. Verdeata se taie fin. Intr-un vas amestecam salamul,ouale,porumbul,verdeata si un pic de sare(dupa gust)
    Apoi adaugam maioneza sau smantana:
    Rosiile le spalam, taiem partea de sus,si cu ajutorul linguritei de ceai, inlaturam miezul, lasand-o ca o cupa(miezul se poate adauga la umplutura).
    Umplem rosiile si ornam :
    Pe o frunza de salata se pun 2 rosii umplute,din verdeata facem peruca pt rosii(exact ca in poza),din cascaval taiem feliute si ornam piciorusele, cu maioneza desenam ochisorii, nasul si buzele!
    Pofta buna !

    0 comentarii:

     
    Colinde de Craciun © 2008.