Rosii umplute cu salata de vinete

duminică, 6 decembrie 2009

Rosii umplute cu salata de vinete

Ai nevoie de:
  • 3 buc. vinete (medii spre mari), 
  • 3 dovlecei potriviti,
  •  2-3 linguri ulei,
  •  o ceapa, 
  • o lingura suc de lamaie, 
  • sare dupa gust.
Cum am preparat:
Salata am pregatit-o ca aici, iar rosiile le-am pregatit astfel: am asezat rosia cu codita in jos si am taiat capacel in partea superioara. Am golit rosia de miez cu o lingurita, am umplut-o cu salata, apoi am decupat o inimioara din capacel si am asezat-o deasupra.
Am pregatit un platouas, am asezat frunze de salata de jur imprejur iar in centru am asezat fasii taiate din foi de salata. Apoi am asezat rosioarele pe platouas.




0 comentarii:

 
Colinde de Craciun © 2008.