Rosii umplute cu salata de vinete
Ai nevoie de:
- 3 buc. vinete (medii spre mari),
- 3 dovlecei potriviti,
- 2-3 linguri ulei,
- o ceapa,
- o lingura suc de lamaie,
- sare dupa gust.
Cum am preparat:
Salata am pregatit-o ca aici, iar rosiile le-am pregatit astfel: am asezat rosia cu codita in jos si am taiat capacel in partea superioara. Am golit rosia de miez cu o lingurita, am umplut-o cu salata, apoi am decupat o inimioara din capacel si am asezat-o deasupra.
Salata am pregatit-o ca aici, iar rosiile le-am pregatit astfel: am asezat rosia cu codita in jos si am taiat capacel in partea superioara. Am golit rosia de miez cu o lingurita, am umplut-o cu salata, apoi am decupat o inimioara din capacel si am asezat-o deasupra.
Am pregatit un platouas, am asezat frunze de salata de jur imprejur iar in centru am asezat fasii taiate din foi de salata. Apoi am asezat rosioarele pe platouas.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu