Piept de curcan in sos de patrunjel
Ingrediente (4 portii):
Preparare:
1. Incingeti cuptorul la 190 grade C. Spalati pieptul de curcan si uscati-l pe un servet de bucatarie. Condimenntati-l cu sare si cu piper. Prajiti-l in 2 linguri de ulei.
2. Stropiti pieptul de curcan cu sucul de lamaie. Lasati-l la cuptor cca. 40 de minute. Turnati treptat 100 ml supa. Spalati rosiile si adaugati-le peste carne, dupa 30 de minute. presarati sare, zahar si piper.
3. Pasati patrunjelul, usturoiul curatat cu restul de supa, caperele, restul de ulei si sosul sambal oelek. Condimentati sosul cu sare si serviti-l odata cu pieptul de curcan si cu rosiile inabusite. Pofta buna!
2. Stropiti pieptul de curcan cu sucul de lamaie. Lasati-l la cuptor cca. 40 de minute. Turnati treptat 100 ml supa. Spalati rosiile si adaugati-le peste carne, dupa 30 de minute. presarati sare, zahar si piper.
3. Pasati patrunjelul, usturoiul curatat cu restul de supa, caperele, restul de ulei si sosul sambal oelek. Condimentati sosul cu sare si serviti-l odata cu pieptul de curcan si cu rosiile inabusite. Pofta buna!
Preparare: 20 de minute.
Cca. 410 kcal/portie
Cca. 410 kcal/portie
Extrasfat
Sosul de patrunjel va avea o nota aparte daca veti folosi capere in sare de mare. In cazul acesta, aveti grija sa nu mai condimemtati mancarea la fel de mult.
Sosul de patrunjel va avea o nota aparte daca veti folosi capere in sare de mare. In cazul acesta, aveti grija sa nu mai condimemtati mancarea la fel de mult.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu