Friptura de miel

duminică, 6 decembrie 2009

Friptura de miel
Ingrediente:

  • 10 bucati carne si coasta de miel; 
  • 10 catei de usturoi; 
  • cimbru uscat sau proaspat;
  •  rozmarin; 
  • 3 linguri de miere; 
  • ulei de masline; 
  • sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Carnea de miel se spala bine si se curata de pielite; se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu felii de usturoi; Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi. Se piseaza toate bine, in mojar, si cu amestecul rezultat se unge bine carnea si se sareaza; Se pune intr-o tava cu 1 cana de apa si se da la cuptor pentru circa o ora. Se serveste cu garnitura de cartofi si se orneaza dupa gust.
Pofta buna !

0 comentarii:

 
Colinde de Craciun © 2008.