Frigarui la cuptor
Iti trebuie: - 1 piept de pui
- 300 g carnati mici
- 2 ardei
- 1 dovlecel
- 1 vanata
- 3 rosii
- 4-5 ciuperci
- 1 ceapa
- 2 gogosari
- sare
- piper
- ulei
- cimbru
- mustar
- maghiran
- vin alb
- tepuse speciale.
- Tai pieptul de pui felii, apoi le bati cu ciocanul de snitele pana se subtiaza.
- Cureti ardeii si ceapa de foi si speli bine vanata, dovlecelul, rosiile si felii sau rondele, dupa cum iti place.
- Ungi feliile de pui locare o ciuperca, fasii de ardei sau un camat, dupa cum iti place.
- Rulezi si le pui pe tepuse.
- Pui apoi alternativ rondele de vinete, felii de rosii, bucati de ardei si carnati.
- Dupa ce ai facut toate frigaruile, le asezi intr-o tava de aragaz, le stropesti cu ulei, vin alb, presari sare si condimente dupa gust si le dai la cuptor pentru 30-35 de minute.
Poti face o parte din frigarui numai cu legume si altele cu ciuperci, carnati si rulouri de pui sau le combini dupa cum vrei.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu