Cartofi crocanti la cuptor

duminică, 6 decembrie 2009

Cartofi crocanti la cuptor


Ingrediente
  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri malai
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 lingurite condiment mexican
  • 1 varf lingurita usturoi pudra
  • 1 lingurita boia dulce
  • 2 linguri ulei
Preparare
  1. Cartofii se spala cu un burete aspru si apoi se taie felii pe lung, in 4 sau 6 felii, depinde de marimea cartofilor.
  2. Se toarna uleiul deasupra lor si se amesteca pana fiecare felie e acoperita de ulei.
  3. Se amesteca intr-un bol condimentele cu malai si se toarna in "ploaie" peste cartofi. Se scutura vasul cu cartofi sa se acopere toate feliile si se aseaza apoi intr-un singur strat (cu coaja in jos) pe o tava tapetata cu hartie de copt.
  4. Se dau la cuptor la 250C pentru 45 minute. Se servesc imediat.

0 comentarii:

 
Colinde de Craciun © 2008.