Pulpe de curcan cu sos de portocale
Ingrediente (4 portii):
• 2 pulpe de curcan
• sare, piper
• 3 linguri ulei
• 4 cepe
• cate 1/2 lingurita chimen pisat, cardamom, coriandru si scortisoara
• sucul de la 2 portocale
• 300 g morcovi
• 250 g orez cu bobul lung
• 3 linguri ulei
• 4 cepe
• cate 1/2 lingurita chimen pisat, cardamom, coriandru si scortisoara
• sucul de la 2 portocale
• 300 g morcovi
• 250 g orez cu bobul lung
Preparare:
1. Spalati pulpele de curcan si uscati-le cu un servet de bucatarie. Frecati-le cu sare si piper. Incingeti uleiul intr-un vas mare si prajiti acolo pulpele de curcan cca. 5 minute pana se rumenesc.
2. Curatati ceapa si taiati-o pestisori. Turnati-o peste pulpe si prajiti in continuare. Amestecati mirodeniile si presarati-le peste pulpe. Turnati sucul de portocale, acoperiti cu un capac si fierbeti inabusit cca. 35 de minute.
3. Curatati morcovii si razuiti-i pe razatoarea mare. Fierbeti orezul si morcovii in 500 ml apa cu sare cca. 20 de minute la foc mic.
4. Condimentati sosul de portocale. Daca doriti, ornati pulpele cu cateva felii de portocala. Pofta buna!
3. Curatati morcovii si razuiti-i pe razatoarea mare. Fierbeti orezul si morcovii in 500 ml apa cu sare cca. 20 de minute la foc mic.
4. Condimentati sosul de portocale. Daca doriti, ornati pulpele cu cateva felii de portocala. Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu