Nescafe frappe

marți, 8 decembrie 2009

Nescafe frappe



Ingrediente pentru 1 portie :

-1-2 lingurite Nescafe classic
-20-30 ml apa rece
-2-3 cuburi de gheata
-lapte degresat, dupa gust
Pentru ornat: frisca si/sau scortisoara

Preparare :

Spumati Nescafe-ul cu apa rece cu ajutorul blenderului.
Adaugati si amestecati apoi, cu laptele degresat, dupa gust si cuburile de gheata.
Cu cat laptele este mai sarac in grasimi, cu atat spuma va tine mai mult.
Turnati compozitia in pahar de sticla cu picior.
Ornati cu frisca si/sau scortisoara praf.
Serviti cu paiul.
-1-2 lingurite Nescafe classic
-20-30 ml apa rece
-2-3 cuburi de gheata
-lapte degresat, dupa gust
Pentru ornat: frisca si/sau scortisoara

0 comentarii:

 
Colinde de Craciun © 2008.