Chec cu ciocolata alba si visine

marți, 8 decembrie 2009

Chec cu ciocolata alba si visine

Ingrediente:
Chec cu ciocolata alba si visine
  • 160 g de faina
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 125 g unt
  • 125 g zahar
  • 200 g de visine fara samburi
  • 80 g ciocolata alba
Mod de preparare:
Taie bucati mici ciocolata alba. Scoate samburii de la visine si lasa-le la scurs.
Amesteca zaharul cu ouale timp de 3 minute cu mixerul . Adauga faina si praful de copt si amesteca din nou.
Preincalzeste intre timp cuptorul.
Adauga untul in aluat si amesteca din nou.
Varsa visinele si ciocolata si omogenizeaza cu o lingura de lemn.
Rastoarna aluatul intr-o forma de chec sau in alte forme decorative. Pune forma de chec la cuptor timp de 35 de minute la foc mediu.
Lasa checul sa se raceasca, scoateti-l din tava si pudreaza-l cu zahar.

0 comentarii:

 
Colinde de Craciun © 2008.